Recencies

Schrijf hier een recensie:

 
 
 
 
 

---

Meulmeester, 30-sept-'20

In Pieter vind je een betrokken en inspirerend begeleider met verstand van zaken. Weet waar hij over praat en is in staat om de cliënten goed aan te voelen. Hij focust zich op de oplossing is in staat om methodisch en creatief middelen in te zetten waarin de cliënt zich gezien en gewaardeerd voelt. Kortom een ervaringsdeskundige waar je van op aan kunt en die weet wat hij doet.
Je hebt er veel energie in gestoken, je mag nu gaan oogsten. Mooi


---


SBT Eleos, 31-aug-'20:

Als hulpverlener bij Eleos(woonbegeleider en ambulant begeleider) heb ik Pieter leren kennen als een gedreven, zelfbewuste en sociale man. Pieter weet goed wat hij wil (bereiken) en heeft de afgelopen jaren (met de nodige stimulans/begeleiding) een mooie zelfontplooiing laten zien. Pieter heeft een acceptatie proces doorlopen wat betreft zijn Autisme en heeft de nodige persoonlijke leerdoelen behaald. Hij bezit een actieve luisterhouding en sterk inlevingsvermogen. Pieter heeft dankzij leerprocessen en opleidingen mensenkennis opgebouwd, welke hij gericht in kan zetten voor zijn werk als ervaringsdeskundige en persoonlijk begeleider i.o.


----

Nandi, 12-aug-'20:

Geduldig, empathisch, probleemoplossend en een echte doorzetter: dat is Pieter in een notendop. Hij weet zijn autisme in te zetten als kracht en kan verbinding en begrip creëren tussen personen met autisme en de omgeving. Pieter is in staat de hulpvragen goed aan te voelen (ook op gebieden die misschien niet specifiek genoemd worden) en werkt op een gestructureerde manier samen aan een oplossing.

Veel hulpverleners hebben hun websites vol staan met mooie beloften: Pieter behoort niet tot deze groep. Hij doet wat hij zegt en blijft vooral nuchter en eerlijk. Ik ben ervan overtuigd dat Pieter nog veel mensen gaat kunnen helpen.

---


Jeanine, 9-aug-'20:
Ik heb nu een jaar samengewerkt met Pieter. Pieter is eerlijk en een harde werker. Ondanks zijn autisme stelt hij hoge doelen voor zijn carriere. Hij laat zich daarbij niet tegenhouden door vooroordelen die mensen (kunnen hebben) over zijn autisme.

Pieter gaat naast een persoon staan in plaats van daarboven. Door een vriendelijke begeleidingsstijl voelen mensen zich direct veilig en vertrouwd bij Pieter.

Ik heb veel geleerd van Pieter zijn ervaringsdeskundigheid.Lid van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (www.vved.org)

Copyrights reserved by Pieter van der Leer
IT-development by Joachim Hofman