Annelies Vuijk

(ervaringsdeskundige ASS/ADHD/PTSS in training)Hoi hoi, ik ben Annelies Vuijk, 27 jaar. Op dit moment doe ik een training ‘werken met eigen ervaring’. Daarnaast werk ik vier dagen bij de Ambachtse bedrijven in de bakkerij en op de inpak afdeling. Afwisseling hou ik ontzettend van.

Daarbij ben ik buddy voor mensen met ASS.

In mijn vrije tijd kan ik ontzettend genieten van een heerlijk een boek lezen of een documentaire bekijken.

 

Graag zet ik mijn ervaringskennis in, wat ik heb geleerd van mezelf en van de mensen die mij geholpen hebben.  Samen wil ik een stukje meelopen in jouw leven en kijken wat we samen kunnen bereiken.
Ik krijg er energie van om jouw luisterend oor te zijn, wie je ook bent of welke problematiek jij ook hebt.
Met Pieter denk ik vanuit mogelijkheden omdat daar de kracht van jou en mij het meest tot zijn recht komt. Want elk mens is een krachtig uniek persoon!

Lees (of schrijf) hier recensies:

 
 
 
 
 

Martina Breedveld, 19-februari-'21

Ik ken Annelies van mijn werk als begeleider bij Ambachtse bedrijven. Ik heb van dichtbij mee mogen maken hoe zij gegroeid is tot het mooie mens wat ze nu is. Annelies heeft oog voor de mensen om haar heen en weet met haar rake humor mensen een spiegel voor te houden. Ze zet haar "beperking" om in kracht en weet hierdoor naast mensen te gaan staan die moeite hebben om te accepteren wie ze zijn. Door haar brede ervaring en luisteren oor is ze iemand waar mensen graag hun verhaal bij kwijt willen en indirect een grote steun voor ons als begeleiders van Ambachtse bedrijven.


---

Eric vd Boom, 19-februari-'21

Ik heb het voorecht om met Annelies te mogen werken, Annelies is altijd gemotiveerd, heeft veel humor en durft naar zichzelf te kijken. Annelies is betrouwbaar en kan zich goed inleven. Van harte aanbevolen!
Ik vind het tof dat je dit doet en dat jij je inzet voor dit mooie project. Jij kan je inleven! Trots op je!!

Groetjes
Eric
Lid van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (www.vved.org)

Copyrights reserved by Pieter van der Leer
IT-development by Joachim Hofman